top of page

SoMe - Sociale Medier

Bydelsprojekt 3i1 er aktiv på sociale internetmedier såsom Facebook, LinkedIn, Instagram m.v., Det har stor værdi at bruge de sociale medier til at kommunikere med beboere og samarbejdspartnere, hvormed vi jævnligt poster opslag i relevante grupper eller på projektets egne sider.

 

Formål

Projektet ønsker at skabe synlighed og oplysning om helhedsplanens tilbud og aktiviteter til og med beboere for at nå så bredt ud til alle beboere i helhedsplanens boligområder.

 

Hvilke oplysninger opbevares?

Der bliver med mundtlig samtykke fra beboere anvendt billeder og evt. udtalelser fra beboere på de sociale medier. Samtykket kan altid trækkes tilbage, og dermed slettes evt. opslag og billeder.

Der kan blive lagt situationsbilleder op, hvor det er ud i offentlig forsamling og hvor det ikke fremgår portrætbilleder. Billederne vil interesseafvejning og der vil blive foretaget vurdering inden oplæg af billede, så personen ikke føler sig udstillet, udnyttet eller krænket.

 

Indhentelse og videregivelse af oplysninger

Ved opslag på sociale medier lægges opslaget op offentligt, dette betyder også opslaget kan blive delt eller syntes om af andre personer. Hvis samtykket trækkes tilbage slettes opslaget og det vil ikke længere være synligt på de sociale medier.

 

Hvornår sletter vi oplysninger?

Som udgangspunkt slettes opslag fra aktiviteter ikke medmindre personerne på billedet eller i opslaget ønsker opslaget slettet.

bottom of page